.: Paginae :.

2016-04-08

Premiera

Musim se pochlubit!

S detma z farnosti jsme secvicili "kulturni pasmo", kterym jsme premierove doprovodili dnesni liturgii, shodou okolnosti (no dobre, bylo to planovany! ;-) pri krtu jedne holciny a jejiho maleho bratricka. Jelikoz ta holcina je jedna ze dvou stalic na zkouskach, moc me potesilo, ze jsme mohli zahrat a zazpivat prave ji.

Dokonce i nasemu otci biskupovi se to libilo a hned si nas objednal na cerven na prvni sv. prijimani! Mel jsem trochu lufta, co takhle modernimu pojeti rekne, ale byl temer nadsen, coz povazuju za maly zazrak! ;-)

Jasne, napul je to z nasi strani zjistna zalezitost, nebot chceme casem zavest novotu ve forme detskych bohosluzeb - a jak to nejlepe zaridit? Preci vytvorit detskou scholu! ;-)

Na kazdy pad jsem rad, ze se to setkalo s uspechem, jen kdyby to nestalo tolik nervu... ;-)

3 komentáře:

  1. Anonymní9/4/16 17:35

    Gratulace - k přežití, ale k úspěchu hlavně. My scholu máme, jsou skvělí, stateční. Věřím, že Vaše robátka to budou mít stejně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, prezil jsem, ale bylo mi blbe jeste asi hodinu po skonceni mse... ;) Kazdopadne doufam, ze se to rozjede, uz jsme se zenou vymysleli dve novy pisnicky (alternujeme vstup a prijimani), jen to jeste rozepsat na fletny (tech je v soubotu nejvic), a prekecat dalsi muzikanty - zatim to stoji na moji malickosti s pianem... :-/

      Vymazat
  2. Why do people make money? - WorkTodayMoney
    They make money If the world doesn't exist to make money, it can be profitable to do 메리트카지노 so. 카지노사이트 You can even หาเงินออนไลน์ get into sports betting,

    OdpovědětVymazat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!