.: Paginae :.

2016-05-09

Mam papiry na hlavu! :)

Teda, "papiry na hlavu" uz od obvodacky mam, ale papiry na hlavniho vedouciho jsem jeste nemel - tedy do vcerejsiho odpoledne! :)

Jelikoz chceme ve farnosti i nadale poradat akce pro cele rodiny s detma, bylo zapotrebi vybrat dobrovolnika, ktery to bude oficialne zastupovat vzhledem ke statnim organum (hlavni organizator musi mit absolvovany kurz akreditovany u MSMT, papiry na hlavu i na zdravi, etc.). Protoze kamaradka katechteka bude letosni prazdniny uz na materske, padlo to na moji malickost (proste mam tech funkci malo, no :))

Pravda, cekal jsem trochu s obavami, co z toho vyleze, ale byl to prima vikend s drtivou prevahou mladsich lidi (do cca 25 let), kdyz pominu organizatorku a skolitele, byl jsem tam asi treti nejstarsi! :) Ale to nevadilo, uzili jsme si, mel jsem i pres pomerne narocny program (vtesnat cca 22 hodin do dvou a pul dne spolu nejakou tou msi a pod. neni lehke) dost casu take na breviar, ktery jinak pres den otevru bohuzel jen zcela vyjimecne (kdyz nepocitam kazdodenni kompletar, ktery zas naopak jen zcela vyjimecne vynecham :-). Navic jsem se dozvedel pomerne dost zajimavych a dulezitych veci, cili za tu namahu a cas to stalo!

Vysledkem je kazdopadne prukazka s potvrzenim, ze muzu vykonavat funkci rostlinare hlavniho vedouciho, takze od ted, kdyz se na nejaky akci neco semele, pujdu do lochu ja a ne kamaradka - NO NEKUPTO ZA TY PENIZE! :-)

2 komentáře:

  1. Anonymní10/5/16 07:59

    Doufejme tedy, že to na funkci nebude mít vliv :) PS:Gratulatio

    OdpovědětVymazat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!