.: Paginae :.

2011-11-04

Trezalka

aneb Kdyz vas sere i to, ze dejchate...

Je tomu nejakej patek nazad, co jsem zacal sledovat, jiste psychologicke zmeny. Svoje, aby bylo jasno. Vysvetluju si to tim, ze od zari chodi zena do prace, panc tchanovi dala vypoved magistra a on je mekkej a dal ji to dohodou za ctrnact dni - takze se nestihla najit nahrada a nastoupila moje zena. Podotykam, ze na zacatku brezna cekame prirustek. Takze nic moc.


Na me zbylo ranni vyhaneni hadu z pelechu, krmeni, cviceni (junior vojtovku, senior jazyk - ted jsme u L), cisteni zubu, dohadovani, aby nedelali blbosti u jidla, oblikani, vykopnuti pred osmou ven, predani juniora pani na hlidani, odvedeni seniora do skolky, dohadovani, aby se svliknul, prezul, pokud mozno bez kravin. Do toho rano vyje a steka cuba, jejiz umravnovani uz jsem davno vzdal.


Vysledkem toho je, ze sice obdivuju zenu (potazmo vsechny vicenasobne matky), ktere neco podobneho zvladaji s bohorovnym klidem, ale taky postupne sleduju, jak se pomalu ale jiste presouvam z pozice "s tatou je sranda, i kdyz je prisnej", do pozice "fotr neser!". Plus me zacina, jak uz jsem psal v perexu, ze srat pomalu i skutecnost, ze dejcham vzduch.


Ranni maraton se tak vetsinou neobejde bez jednoho ci vice mych zarvani na potomky nasledovanych jejich placem a mym narustajicim pretlakem... Od zari se da napocitat na prstech pocet dni, kdy jsem na decka nevyjel - a to dobre z poloviny diky temer nepredstavitelnyho sebezapreni. Coz me neskutecne sere, kterazto skutecnost na klidu moc neprida :(


Zenuska uz se na to nemohla divat, jak me zerou vycitky a naordinovala mi trezalkovou kuru. Takze zeru bylinkovy antirepresiva a doufam, ze to zabere. Nastesti minuly tyden nastoupila nova magistra a zenuska tak bude od pristiho tejdne doma (az na par dni cas od casu, ale to pujde prezit) a ja doufam, ze se zase doma rozhosti trochu vic klidu. Jinak stoicka zena totiz uz parkrat taky vypenila, coz nemam rad - jednak je tehotna a druhak zenam obecne vztek uz vubec neslusi (navic staci, ze delam dusno ja).


Uff, ja vam dam Koudelku.....

4 komentáře:

  1. Teda, nechci se vám plést do rodinných poměrů, ale místo třezalky pro tebe bylo na místě pár nakopnutí do tchánovy prdele. Vůbec se ti nedivím. Stačilo mi být tři dny v porodnici, aby manžel doma se starší málem psychicky zkolaboval. Není to pravidlo, ale my ženské jsme na ty smrady prostě zvyklé od plínek, takže snášíme i to, co normálního člověka vytočí k nepříčetnosti.

    OdpovědětVymazat
  2. Squire......necinila mi problem ani tak samotna starost o potomky, jako ten casovej pres \"do osmi\"...

    OdpovědětVymazat
  3. Ale říkáš třezalka? Zrovna dneska jsem přemýšlela, kde bychom vyplavaly, kdybych s dětma skočila do Neckaru...

    OdpovědětVymazat
  4. jo tak to uz je mi jasny proc hledas praci LOL

    OdpovědětVymazat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!