.: Paginae :.

2011-05-16

Junior slavil dva roky

To je neuveritelny, jak ten cas leti, normalne nestiham drzet krok...

Junior mel v sobotu dva roky, je z nej velkej kluk, uz ma taky tu rostouci zidli, jako bracha, dostal ji jako darek :) Pak jeste dostal kolecko (jako na vozeni hliny, odrazedla samozrejme dedi po seniorovi), traktor s radlici (aby netahal senioruv, ovsem tenhle mu senior samozrjeme okamzite znarodil, protoze prece nejlepsi hracky ma vzdycky bracha, no ne?!) a balik rejce s lopatou (viz predchozi zavorka s traktorem).


Navic byl u nas na obede mistni dekan, protoze nam privez z Fatimy sosku Panny Marie, no vetsi kyc jsem nevidel (vlastne jo - viz pozn. pod carou), takze jsme ho "museli" pozvat na obed, klasika :)


Proste svatecni klidny den bozi :-)))


No, ale zenuska zase vyrobila nadhernej dort, fotky dodam pozdeji, jeste jsem je nestahnul do kompiku. Nekdy si rikam, ze se minula povolanim a mela delat cukrarku :)




Poznamka pod carou: kdyz jsem zenine babicce, blahe pameti, kupoval darek pod stromecek, mila a chapava pani v obchode z devocionaliema vybrala tu nejotresnejsi svicku s Panenkou Marii se slovy "to se ji urcite bude libit". Mela pravdu, babicka se cela rozplyvala a svicka odsunula z cestnyho mista ve vitrine blikaci obrazek Madonny, kterej si privezla z Jeruzalema :-))))

1 komentář:

  1. Tak gratuluju juniorovi a máš recht, letí to hrozně.Ad devocionálie: Silně mi to připomíná tu modrobílozlatou soštičku Panenky Márie, co měla na poličce nad postelí ségra. V těchhle věcech asi jde zdravý rozum stranou:)

    OdpovědětVymazat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!