.: Paginae :.

2010-11-15

Cvičme v rytme funguje!

Prcek junior cvičí Vojtovu metodu, protože má totalní patfus, skoliózu a já nevím, co ještě. Zhruba před měsícem byl v Budějicích prvně, minulý týden byl na kontrole a přidali mu nový cvik. Cvičej s mámou, já na to mám moc dlouhý hnáty a moc krátký nervy :-) Řve u toho, jak když mu máma trhá nohy (mezi náma, ono to tak i vypadá), takže jsem oprášil sluchátka na uši, bedýnky to nestačily přehlušit ani přes tři zdi (z toho jednu nosnou :-)

Každopádně, efekt měla vojtovka skoro okamžitý, snad po týdnu se stavěl o zeď a snažil se dělat krůčky sám. No, až jsme se dnes ráno dočkali - přešel půl chodby (cca 4m) úplně sám, bez pomoci!


Takže dámy a pánové - konečně máme doma Homo Erectus!!

9 komentářů:

  1. Vsadím se, že junior začal raději chodit, než aby musel cvičit:-DGratuluju k choďuleti.

    OdpovědětVymazat
  2. squire......no, to asi jo, ale chudak netusi, ze stejne bude ctivit minimalne 3mesice, at uz chodit bude, nebo ne...

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, vojtovka je super věc... Někdy účinná až moc :-D My cvičili s Vampírem a jak to dopadlo? Urychlili jsme ho tak, že teď chodíme opět na rehab. cvičení (mimo jiné taky opět Vojtovka), protože má špatné držení těla ;-)))) Ale kdo ví, co za to může.... Tak držíme palečky!

    OdpovědětVymazat
  4. Btw. jsem si všimla tvojí rubriky \"kudykam\" ani nevim jestli to tu bývalo nebo ne, ale jako první se mi vybavily věty, co jsem kdysi psala na nějakém jiném nejmenovaném serveru a to: Nejsem nukleární reaktor!! :-D :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  5. GleepOk, tak co teda jsi? Squire uz jsem opravil, tak je rada na tobe :)Jinak teda taky doufam, ze ho vojtovkou moc neurychlime, ale co, je mu pres 1,25 roku, tak snad :)

    OdpovědětVymazat
  6. :-)))) Jsem drak z jedné knížky resp. jedné řady od R. Asprina. Ale proti reaktoru nic špatného nemam :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Gleep...OK, znamenam si a upravuju - dobry? :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Experienced players comply with a definite technique, like only playing in} games with the very best payout percentages, working towards their bonus rounds, and knowing their paylines inside and outside. Follow these guides to provide yourself the best possible|the absolute best|the very best} 썬시티카지노 likelihood to win jackpots on slot machines on-line. I imagine the cameras comply with us round, and the slot machines are manipulated to not pay out. Facial recognition is one other method casinos observe your each transfer.

    OdpovědětVymazat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!