.: Paginae :.

2009-02-01

dRath zase perlí, aneb tentokrát poplatky...

My toho doktora nemít, tak se snad ani nezasmějeme...

Tož jsme se dočkali, v nemocnicích a lékárnách, který zřídil (rozumněj založil) krajský úřad, se dneska přestaly vybírat poplatky. Teda, aby bylo jasno - ony se vybírají dál, jen maj lidi možnost vyplnit kus papíru, kterej zajistí, že těch třicet (šedesát, devadesát, whatever) kaček za ně vysolí příslušnej ouřada.

Že je to kontraproduktivní a v konečném důsledku imho protiprávní, to tady teď nehodlám rozebírat, ale pobavilo mně, jak to podává sama demagogická centrála v čele se (sou)dr.Rathem. Náhodou jsem se doklikal až sem: http://www.cssd.cz/s14983/tiskove-zpravy/a21727.html (pozor, link vede na oranžové stránky!) a nevěřím tomu, co čtu: "...ČSSD splnila svůj předvolební slib a hradí za občany v lékárnách zřizovaných krajem poplatky..."

D.ráth už si nevidí do huby a plácá nesmysly (a sobě játra). Samozřejmě, že v konečným důsledku to zaplatíme sami, ale to se jaksi nehodí říkat nahlas, aby nám to sebralo politickej vítr z plachet. A lidi nám to žerou... :-(

2 komentáře:

  1. A lepší už to nebude :( Až se já někdy dostanu k doktorovi, žádnej \"dar\" od nich chtít nebudu.

    OdpovědětVymazat
  2. Nemo......nojo, to vis, ze ja se jim na nejakej dar taky z vysoka. Ale pevne verim, ze to bude lepsi, panc jinak bych se musel zblazit. Nadeje umira posledni, znas to :)

    OdpovědětVymazat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!