.: Paginae :.

2008-10-06

Nikdy bych býval nebyl řekl...

..., že mě dojme něco v zásadě tak nepodstastnýho - totiž že si Šimon řekne o nočník!!!

Nojo, je to tak, už máme velkýho kluka! :) Na nočníku už nějakej ten pátek vysedává - skoro při každým přebalování ho na něj posadíme a čekáme, co vyprodukuje - a samozřejmě máme vždycky ohromnou radost, jaký tam udělal "čuri", nebo "káďo" :-)))

Už několik dní, možná dva týdny, pozorujem, že ho děsně zajímá "káďo" ostatních - třeba naší freťule (proti všem příručkám ji "kydáme" hajzlík jednou dvakrát ya čtrnáct dní :), případně to, co zbude na chodníku po psech, etc... Vždycky to komentuje takovým "'ë-ë" (prostě jako že tlačí :-)

No, a dneska si s ním hraju, on najednou popadnul jedno leporelo, na něco ukázal a začal kňourat. Zrovna jsem mu v jiný knížce hledal na obrázku hasiče (stejně nenašel), tak jsem ho trochu odbyl, ale on se nedal a kňoural víc. Tož ukaž, povídam, a co nevidím - Šimon ukazuje na nočník (obrázek zvící větší špendlíkový hlavičky!). Ty cheš na nočník, ptam se? Přikývnul a vítězoslavně se usmál :)

Tož jsem ho vydoloval z plíny, posadil na hrnec a hned smardu jak z Cařihradu a louže. Povídam - a káďo nebude? Šimon zase kejvnul, posadil se a vytlačil bobek.

Hu, prostě máme inteligentní dítě, wo tym žádná! :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!