.: Paginae :.

2008-08-18

Slaměnej manžel II, dovolená a tak vůbec...

Tak, a je to tu zas, tentokrát na čtrnáct dnů... 

Původně měla přijet tchyně na ty dva tejdny k nám do Náchoda, ale protože má vychcaný zaměstnance a sama je tak trochu mouchy snězte si mě, tak holt je ženuška s juniorem čtrnáct dnů na jihu.

Takže jsem se dneska v devět přihasil domů s taškou plnou hadrů, neboť jsme tenhle tejden byli na dovolený u Lipna. Teda, dovolená - ženuška i já jsme tam měli semináře (ona tancovací a činelkovej, ja bubenickej) a ke všemu jsme tam měli "motorovou myš" - to je nová přezdívka malýho tuleně, kterou si tam vydobyl. Zřejmě se nás chce co nejdřív zbavit, protože se systematicky snažil pořídit nám žaludeční vředy neustálým utíkáním z jídelny... Já vím, odborně se tomu říká první období vzdoru :-)

Nicméně musím konstatovat, že existujou i horší děti (kupř. zhruba čtyřletá dcera jednoho kolegy bubeníka, pro kterou nemám jiného označení než rozmazlenej a drzej jedináček) - jen doufám, že se nám podaří juniora vychovat o mnoho lépe :-)

Tož budu teď dva tejdny hospodařit doma sám, doufám, že mi to půjde trochu líp, než posledně (nádobí jsem myl jen jednou - v pátek :-))) Snad se mi zadaří se za tou bandou na jihu přístí týden otočit (a využít to k tomu, abych tam odvez špinavý prádlo a odvez si čistý - z tý naší ultrahyperšikovný pračky jsem voľaký zmätený :-)))

Tož hurá do pelechu a zítra ráno zase do procesu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!