.: Paginae :.

2008-08-18

Jen tak...

Sedím u kompu, příjemně unaven z výšlapu na kole, popíjím Tullamore Dew a nechce se mi vůbec nic :) 

Dneska jsem přijel docela pozdě, asi ve čtvrt na osm, páč jsem musel koupit mový přední světlo na kolo (to dva tejdny starý mě hned druhej den spadlo na zem, načež přestalo blikat a včera vypovědělo službu definitivně) a nějaký to žrádlo. Takže jsem svoji plánovanou dlouhou lehkou vyjížďku kolem Náchoda musel kapku zkrátit - přes zámek nahoru na Kramolnu, dolů k finančáku, zas nahoru Vinohradama, Za tratí a kolem zastávky zpátky na Komendu a pak už zase rychle domů, pánč jsem v zápalu boje s přehazovačkou zapomněl do kopce správně dejchat a vyždímaná slezina začala silně protestovat.

Výsledek slabě půlhodinovýho výletu bylo skoro osm kiláků (nojo, začínat se má pomalu :) a příjemná únava. A dokonce jsem na Vinohradech pořídil potweakovat přehazovačku tak, že už krásně přehazuje, což je príma!

Chtěl jsem jestě vyřídit nějaký mejly, co jsem nestihnul vyřídit, ale spíš to vydím tak, že u nejakýho filmu přeperu ještě ten malý zbytek zlatavýho irskýho destilátu, co nejakým nedopatřením zbyl v láhvi...

Kruci, nějaxem tomu slaměnýmu vdovství přišel na chuť :-))))

Žádné komentáře:

Okomentovat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!