.: Paginae :.

2008-01-30

Poplatky a populismus

Tož nám dneska zase jeden politik leze do análu...

Už jsem tu psal zvůj pohled na petici páně poslanců a senátorů. A dneska nám jeden z nich demonstrativně předvedl, jak máme nakládat se zákony, které se nám nelíbí - prostě a jednoduše na ně z vysoka... ehm... kašlat.

Už mě ani tak neštve fakt, že zákonodárce nedodržuje zákon, jako spíš fakt, že se tím ještě veřejně vychloubá. Jedná se o čirý populismus! Ještě chybí, aby přestal platit daně, protože to je přece taky zcela antisociální institut, a bude to dokonalý...

Docela by mě zajímalo, jestli u Sobotky taky zítra zazvoní exekutor, vtrhne mu do bytu a zaplombuje, na co příjde, obstaví mu učty a 30Kč i s úrokama a svým honorářem ztrhne ze stavebního spoření...

Ach jo...

5 komentářů:

  1. Taky mě to trošku zarazilo, no ale když už podepsal tu petici, tak mu asi nic jinýho nezbývá. Za zvýšení hladiny adrenalinu tohle ale opravdu nestojí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja nevim......me uz snad v nasi politice nic neprekvapi :/

    OdpovědětVymazat
  3. No, normálnímu člověku to za zvýšení adrenalinu nestojí, ale páně politikovi to za zviditelnění nepochybně stojí ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja se pos.ru......nejakej (ka)brnak podepsal s nemocnici smlouvu o prevzeti dluhu a tento dluh splatil. Ted jeste zbejva, aby ten couda poslal Sobotkovi vyzvu k zaplaceni i s urokama a pripadne na nej pak podal navrh k exekuci :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych mu zvýšil......hlas - utáhnout koule do svěráku!!!

    OdpovědětVymazat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!