.: Paginae :.

2008-01-02

Kurwy zlodějský!

Doufám, že letos nebude platit rčení "jak na Nový rok, tak po celý rok"...!

Včera mi totiž "neznámý pachatel nezjištěným způsobem poškodil levý přední zámek" u osobního automobilu a "odcizil" dvě sportovní tašky s hadrama!

Čorkař se poměje - v jedný byl prakticky celej juniorův šatník (byli jsme skoro dva týdny na cestách), a ve druhý pár fungl nových a většina zánovních kusů oblečení (zimní bunda, rifle,...). Docela to nasere, se ženou jsme to sesumarizovali na cca 15tis, a to jsme se ještě drželi při zemi...

Vím, neměl jsem to nechávat v autě, ale kdo by se s tím na Silvestra odpoledne nosil do třetího patra, aby to druhej den dopoledne zase nanosil do auta... Holt jsme přijeli do Prahy jen oslavu novýho roku. Bohužel to leželo v autě na zadním sedadle (resp. tam, kde obvykle zadní sedadlo bývá - vyndal jsem ho, panč s prckem cestovat, to je na dodávku), byť přikrytý dekou...

Nejlepší zážitek je ovšem se sepsáním protokolu - přílohou k nějakýmu tiskopisu je taky seznam ukradených věcí. Ten byl v našem případě dost obsáhlý a byla na něm např. už zmíněná zimní bunda a kalhoty, slušnej počet kojeneckých body, dupaček a podobných věcí... Na konci jsme si ještě vzpomněli na Breviář, malou modrou Bibli a plyšovýho hada. V přepsaném protokolu pak stojí následující:

"... odcizil dvě sportovní tašky s nápisy Adidas a GS Pharmaceutical s obsahem plyšový had žluté barvy, modrá bible a cca 24ks. oblečení v celkové hodnotě cca 15tis Kč." :-)

Kdyby ty děfky zlodějský aspoň totálně nepokurvili zámek - připadám si jak kretém, když za volant a zpátky lezu přes spolujezdce .-)

10 komentářů:

  1. Za dobu našeho dvouletýho žití v Praze se nám vloupali do auta dvakrát, dvakrát rozesrali zámek a nic neukradli, protože nebylo co, bo auto je víceméně v základní výbavě a nic v něm nebylo (ukradli jen starou nahranou kazetu Landy). Vyřešil to alarm a centrál, ale dražší modely měly na onom sídlišti vyloženě smůlu - každou chvíli stál před vchodem vůz nějakýho nešťastníka s rozmláceným okýnkem a předním panelem, ze kterýho trčela jen izolace a dráty...

    OdpovědětVymazat
  2. Toz......central s alarmem mam, ale holt to asi vzali v dobe kravalu tesne po pulnoci... V aute bylo zanovni radio (panel \"schovanej\" v kastli v palubce), egyptskej buben za 3tis a dalsi mnohem lepe/rychleji zpenezitelny veci nez dve tasky s hadrama... Pak jsme prochazeli okoli a podivnejch existenci je v Holesovicich asi spousta...

    OdpovědětVymazat
  3. P.S.central u ridice jsem dneska rozchodil, takze uz aspon nemusim lozit pres spolujezdce. A zaroven je auto zabezpecenejsi - krz vylomenej zamek uz se do auta snad nikdo nedostane ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moje krédoMoje krédo je, nenechat v autě nikdy nic. Nikdy. Jednou mi ukradli rádio bez panelu (!) a jednou mi rozbili zámek, ale nedostali se dovnitř, asi je něco vyrušilo. Od té doby co mám alarm, tak zatím nic (ťukám na dřevo). No každopádně nezávidím, to prostě nasere a expresivní výraz je na místě.

    OdpovědětVymazat
  5. To naštve, to chápu. Pokaždé, když jedeme z dovolené a auto máme narvané taškama s oblečením a ostatními věcmi, tak jsem jak na trní, když někde zastavujeme na nákup v nějakém supermarketu. Ale vždycky si říkám, koho by zajímalo naše obnošené oblečení:-) Jak vidím, budu na trní ještě více:-) Jinak manželovi ukradli nedávno z auta celou tašku s dokladama, projektama a hotovostí 7000 a to stál asi 3 metry od auta a jednal se zákazníkem. Obvykle u sebe nenosí skoro žádné peníze, takže ten den se fakt zadařilo...:-(

    OdpovědětVymazat
  6. mrozkula......to zamrzi jeste vic. No, mame zkusenost za sebou, tak snad si z toho vezmeme ponauceni (priste holt v aute necham misto dvou tasek jen jednu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Už asi před 5ti letyznámý šel do samošky vrátit lahve, tašku měl v kufru, ale někdo ho musel před tím krámem sledovat, bylo pravé poledne, a otevřeli mu kufr za 5 minut než přišel a vzali diplomatku se všema věcma co v ní tak bývá. Už nenechá v autě ani fň. A našim mladým loni, takhle kolem vánoc, ale to si myslím , že mělo jiné pozadí, třikrát po sobě vypáčili zámek u předních sedadel. Vůbec nic neukradli. Ale dávat 3x opravovat zámek, a pojišťovna vzala pouze první pokus, pak už nic!! Ale myslíme si, u nás je vybudované cca 450m od domu takové velké hlídané parkoviště, tak že majitel posílal takto provokativně výhružky, že kdo nebude parkovat na parkovišti, tak má smůlu. Stalo se to tu hodně lidem, tak jiný důvod nevidím. Tam ale chtějí 12.000,- za rok. A to jsme asi 5 měsíců mimo. No a táhněte všechny bágle s dvěma malejma prckama, který většinou zpátky usnou do té vzdálenosti a ještě do kopce. Já s mužem nenechávám viditelně v autě ani igelitku, hrozně to dráždí, přitom v ní nic není, a škoda na autě by byla zbytečná.

    OdpovědětVymazat
  8. Eliza......nojo, kazdej se musime jednou spalit :)

    OdpovědětVymazat
  9. tak to bych nechtěla...:-/

    OdpovědětVymazat
  10. sharper......ja bych to taky nechtel :)

    OdpovědětVymazat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!