.: Paginae :.

2007-10-26

Tož jsem doma za hrdinu!

Spravil jsem baterii v koupelně a vymaloval jsem roh obýváku fungicidním primalexem :)

Nojo, je to tak, zahrál jsem si na malíře a instalatéra. To první jde tak nějak samo a s tím druhým už mám zkušenosti, takže žádná kreč :)

Zhruba tak v pulce září jsem s pomocí mé drahé ženušky odsunul kompjůtrovej stolek z rohu a přistavil štafle. Protiplísňák jsem dokonce zakoupil den předtím! Dokončil jsem práci už včera! Teď jen doufám, že ta plíseň už se nevrátí... Drobnou vadu na kráse tvoří vysklený dveře na balkon, páč v pondělí jsem obývák větral a to u nás byly zrovna ty velký vichry. No, ženuška šla na blakon věšet prádlo... Nu což, v sobotu to odvezu ke sklenáři a prej mi to urobí na počkání :)

S tou baterií to byla větší fuška, ale zase jsem to zmáknul za dva dny! :) Pákovka pákovala, ale netekla teplá. Usoudil jsem, že jsou zanešený trubky, taxem to rozmontoval, a zase smontoval. Při tý příležitosti jsem to taky trochu vyčistil okolo, za což jsem dostal pochvalu od ženy (!!!). Akorát včera ráno praskla gumová opletená hadička od zdi k baterii, takže jsem si demontáž a montáž procvičil ještě jednou. Myslím, že už to zvládnu i poslepu :)

3 komentáře:

  1. Nechceš pomoci i v jiných domácnostech?

    OdpovědětVymazat
  2. [1] barreta: uhodl(a)s - nechci :) Tohle mi stacilo...

    OdpovědětVymazat
  3. Protiplisnak je na houby!!!Toz o vikendu jsem ztuhnul pri pohledu na roh obyvaku - zacal podezrele tmavnout. Zaver tedy je: fungicidni Primalex prinejmejsim neni vsemocny! :( Ach jo, co ja nestastnik ted budu delat?

    OdpovědětVymazat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!