.: Paginae :.

2007-10-04

Motoristé a motorysty!

Včera jsem se opět převelice nasral, když jsem večer znaven uháněl po silnici II. třídy č. 308 domů. Dohnal mě nějakej koráb, kterej má světla relativně vysoko, takže už to samo o sobě nebylo nejpříjemnější, ale dalo by se to vydržet.

Ovšem tento ynteligent měl zapnuté ještě mlhovky (přední určitě, o zadních z pochopitelných důvodů nic nevim). Snad měl před očima vlčí mhu, či co, nicméně skutečnost byla taková, že žádná mlha nebyla, jen slabě poprchávalo.

I jal jsem se páně řidiče presvědčovat, že je něco v nepořádku a zapnul jsem zadní mlhovky v domnění, že ho to napadne. Inu, nenapadlo a svítil si mlhovkama vesele dál. No, co naplat, holt mi musel stále dokazovat, že jemu to jakože fakt ukrutně hodně svítí. Naštěstí nebyl až tak blbej, že by na mě pustil jestě dálkový, jako to udělal jeden kretén před týdnem.

To mě vždycky dokáže totálně vytočit, když v koloně jedou nejací nemytí čůráci, který šajnujou mlhovkama na všechny strany a vůbec si neuvědomujou, že tím oslňujou okolí. Asi si pořídím takovou tu šajnovačku na střechu, co maj džípy v buši a budu jim trochu osvětlovat obzory...

Uff, tak, a je to venku! :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!