.: Paginae :.

2012-09-03

Poprvý ve školce

Dneska šel junior prvně do školky, to bylo zase slávy!

Oblíknul si fešácký gatě a triko, nasoukal si do batůžku (mimochodem pomalu většího než je sám) náhradní oblečení, pyžamo a vodotěsnej foťák na jedno použití (už nefunkční, slouží teď jako hračka) a vyrazili s bráchou směr školka. Tvářil se děsně důležitě a ve dveřích do třídy se s náma málem ani nerozloučil :)

Suma sumárum to zvládnul o poznání líp, než senior, kterej před dvěma rokama sice po cestě do školky dělal haura, ale v šatně začal natahovat a do třídy jsme ho museli dotlačit :)

Seniorovi dneska začal zřejmě poslední rok - nemáme důvod si myslet, že by dostal odklad (ale nikdy neříkej nikdy, žejo). Kromě jednoho klučiny, kterýho přesunuli do jiný třídy, tam našel starou známou skvadru, plus kámoše a kámošky, který loni opustil, protože ho o rok dřív šoupli k předškolákům (prej jim do školy loni odešlo půl třídy, tak to pošibovali :))

Jo, jeden černej puntík si ale junior přece jen udělal - nemohli po obědě vzbudit :D

2 komentáře:

  1. V kolika se zacina chodit do skolky? A vy by jste ten odklad do skoly chteli nebo ne? Delaj se nejaky testy pri vstupu?

    OdpovědětVymazat
  2. ve trech. ten odklad je takovej jo a ne - ve skolce se evidentne nudi, abecedu uz zna skoro celou, takze se bude hodne brzo nudit i ve skole. Takze z tohodle pohledu odklad nechceme. Na druhou stranu tu ma odklad kazdej druhej, a jelikoz je breznovej, byl by tam jeden z tech nejmladsich, takze z tohodle pohledu by odklad bodnul - ale nechame to konovi. Pri zapisu se stejne delaj "pohovory" a v pripade, ze usoudej, ze na to dite neni pripraveny, doporucej odklad. Toz tak :)

    OdpovědětVymazat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!