.: Paginae :.

2011-08-24

Dalsi kluk?

Jen to ne! :)

Nicmene na ultrahypersuper UZ prej doktor prohlasil, ze toho ma prcek mezi nohama vic, nez by se u holky sluselo. Zatim to neni jisty, ale prej mame radsi vymejslet i klucici jmeno... Krucis, my se tak tesime na Amalku, Emanuely uz mame dva... :)


Ale tak hlavne, ze je vsechno v poradku, dalsi kontrola za 7t, to uz bude definitne potvrzeno, jestli se sily v tuleni rodine alespon trochu vyvazej, nebo prohloubi nepomer :)

7 komentářů:

  1. aaaaaaa to mě utvrzuje jen v tom, že třetí už neee :-D Já bych měla taky takový štěstí, že by to byl třetí kluk ;-))) tak držim palce, ať je to hlavně to vysněné.... ;-D

    OdpovědětVymazat
  2. Gleep......vis jak - ono je v posledku jedno, jestli to ma pindu nebo ne, hlavne, kdyz je to zdravy!

    OdpovědětVymazat
  3. jéé já tu chvilku nenakoukla a takovou novinu propásla :) Gratuluju a jak říkáš, hlavně ať je všechno vcajku.

    OdpovědětVymazat
  4. Pche, to moje bylo do třicátýho týdne kluk, a jaká je to pěkná Lilinka:) Doufám, že až my se potřetíme, tak už to konečně ten Honzík bude! Anežkám vstup zakázán:)))

    OdpovědětVymazat
  5. Squire......nojo, ono i ten nas senior mel bejt puvodne Amalka... U juniora to bylo jasny rovnou, tak ted si davame repete s \"nevime, ale myslime si\"... :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jo tak \"nevíme, ale myslíme si\", to byla Lilča do poslední chvíle. Ultrazvuk na předporodním vyšetření, kontra po pěti minutách, ptám se doktorky \"můžete se ještě mrknout, co to bude?\" a ona zavirgluje sondou a povídá: \"Je to holčička... počkat? Nejsem si jistá!\" Tak jsem si počkala až na sál.

    OdpovědětVymazat
  7. Squire......hehe, to je tak, kdyz se deti obracej prdeli k sonde :) To zname - kdyz byla zena naposledy na UZ, tak si prej tak pekne drzel(a) hlavicku a nez doktor stihnul udelat forku, tak vystrcil(a) prdel. Tak co, alepson vime, ze ji bude mit hezkou :D

    OdpovědětVymazat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!