.: Paginae :.

2011-07-13

Zkuste si zahrat...

...treba vas to chytne a ja budu mit prip. malou vyhodu a spoluhrace :)

Pán Hradu je fajnová česká online strategie. Hraje se v prohlížeči a umožňuje pohyb a boj jednotek přímo na mapě! Ovládání je velice snadné, hráč kliká na šipky a vojáci se pohybují daným směrem.


O čem hra je? Po smrti otce se ujímáš rozpadlého hradu v maličkém království. Tvůj hrad je často napadán houfy skřetů, žijících v horách na východě. A stane se, že cestou na hrad je tvá družina přepadena a tvého věrného zbrojnoše zajmou skřeti. Naštěstí je zde hrdina, který se vydá zbrojnoše zachránit...


Další nesnáze na sebe nenechají dlouho čekat. Pokladnice je prázdná, poddaní jsou hladoví a nemají kde bydlet. Je třeba postavit domy, pole a kasárny. Poté zverbovat vojáky a vrhnout se na skřety!


Až bude bezpečnost hradu zajištěna, vyrazíš s hrdinou do dálek za dobrodružstvím, kde se utkáš s ostatními hráči o poklady a mocné artefakty.


---


Tolik oficialni popis. Ja sam uz to hraju pres pul roku a je to dost navykovy. Sice to zere trochu vic casu, ale jen v pozdejsi fazi hry, kdyz uz se poradne bojuje a probihaj velky bitvy. Prvni faze je dost nudna, ale nenechte se odradit! :)

6 komentářů:

  1. tyhle onlinovkyjsou mor, tak tak jsem unikla travianu a to se mi těžko odcházelo, protože jsem hrála skoro rok, ale už nikdy víc :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nojo......tak je jasny, ze obcas u toho clovek sedi o neco vic, nez je zdravo, ale zatim mi necini problemy to na tejden opustit, kdyz jedeme pryc. Mozna i proto, ze v PH je slusna zastupnost v ramci alianci (klanu)... :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja se dostala v travianu až úplně na špičku a když do toho člověk vidí, tak je to smutný, jedna aliance a každej hráč vlastní pět účtů a jeden podkopává židli tomu druhýmu.. a skončila jsem po tom, co jsme odjeli na dovolenou a oba naše účty byli aliancí víceméně rozebrány..

    OdpovědětVymazat
  4. Hm......multaci se v PH docela prisne hlidaj, potkal jsem zatim snad dva. Travian neznam, nemuzu posoudit (a zkouset to nehodlam, staci mi bohate jeden zrout casu :))

    OdpovědětVymazat
  5. hele tam se to taky hlidalo a my jsme s tim doma taky měli problem, protože jsme hrali oba, ale stačilo, aby každej jel na jinym prohližeči a bylo to..zrout casu je to neskutecnej a jsem docela ráda, že tahle era je za mnou, ještě než byl prcek, tak jsem se jednou za půl roku zavřela do kanclu a během třeba 50 hodin jsem odehrala celyho ceasara a tim jsem si to vybrala, ale ted uz nezbyva cas ani na to

    OdpovědětVymazat
  6. Pána Hradu doporučuji! :)

    OdpovědětVymazat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!