.: Paginae :.

2010-06-11

Homeworking

Toz me tahle vymozenost taky dostihla - ja i sefik z toho mame trochu obavy, ale oba doufame, ze to bude fungovat (aktualne jsme ja a firma na sobe docela zavisli :-)

Jelikoz se z kraje pristiho mesice stehujeme pres 200km daleko(z Nachoda do Veseli nad Luznici), kazdodenni dojizdeni do prace se tim jaksi komplikuje. Nastesti 80-90% prace delam vzdalene pres terminal, takze je vlastne jedno, kde sedim, a tak jsme se dohodli se sefikem, ze zkusime praci z domu.

Co to bude obnaset ani jeden z nas nevi, jediny, na cem jsme se zatim shodli, je doplnek k pracovni smlouve, kterym se zmeni misto pracoviste, abych mohl psat cestaky z domu. To je tak vsechno a jestli to bude fungovat k oboustranne spokojenosti, to nevim. Ja doufam, ze to pujde, ale jak se dokopu doma osm hodin denne makat, to nevim :-)

Nastesti na jihu budu mit samostatnou mistnost, takze uz ji jenom opatrit dverma na petlici a zvukotesne oblozit... :-D

10 komentářů:

  1. tak to jsem zvědavá, jak se ti to bude líbit... já takhle jedu 6tý rok a Lev tuším 3tí. Občas je to už dost ponorka, ale nějak jsme si zvykli tolik, že když teď Lev může být v kanclu i celý týden, tak chodí jenom v pondělí :D Nejhorší je se donutit a taky zvyknout rodinu, že když pracuješ, tak pracuješ a nejsi pro ně kdykoliv k dispozici... pokud máš pracovnu, tak máš skoro vyhráno ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Sedmi......no, ja taky vim, ze pracovna je zaklad vseho, ale neni to vsespasny - jak rikas, naucit rodinu a hlavne same sebe, ze pracuju ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. tak doufám, že se vám tu u nás na jihu bude líbit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pritelkyne......no, jelikoz zena z Veseli pochazi, tak ji se tam asi libit bude, ja si holt budu muset zvyknout. Odkojen Krkonosema a Orlickama budu sice trochu trpet, ale co uz... ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. nebudeš :-) i když taky bych bydlela někde blíž u šumavy :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Na druhou stranu......je z tama bliz do Alp, k Insbrucku je to pomalu bliz jak do Nachoda ;-)))

    OdpovědětVymazat
  7. Pritelkyne......ja nevim, ja proste kopecky mit musim hned za humny a tech par dun na Piskovnach to nespasi ;-)))

    OdpovědětVymazat
  8. ZdravímZdravý Nemo zdraví Taťku tuleně. Já chci taky pracovnu, zamykatelnou! Vlastně, takový atomový kryt by vůbec nebyl k zahození.

    OdpovědětVymazat
  9. Nemo......hehe, tak nejak. Dneska mam premieru a zatim mi vic vadi kraval z ulice - nanestesti mam okna do hlavniho prutahu mestem...

    OdpovědětVymazat
  10. nemo tys byl nemocnej? ja se porad chodim koukat co je s vama.

    OdpovědětVymazat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!