.: Paginae :.

2008-07-28

Slaměnej manžel

Tož jsem na tejden sám doma, ženuška včera odjela i se Šimonem k sestřenici.

Už jsem byl párkrát sám, ale tak na den dva. Nikdy jsem s tím neměl nejaký trable jako maj třeba ženský, že se bojej, nemůžou usnout a tak... Ale na dnešek jsem se moc nevyspal, budil jsem se, převaloval. Uvidim jak dneska v noci, ale jelikož hodlám trochu přestavět kuchyň (teda, když seženu všechno potřebný, předělám dvě poličky), takže se snad trochu unavím a usnu spánkěm spravedlivým :)

5 komentářů:

  1. dve policky za tejden? To je panecku temer nadlidsky vykon ;-))) Co planujes delat jinak? Nejaky poradny party a tak?

    OdpovědětVymazat
  2. spoon......ano, prekonavam se, moje bezna dodaci lhuta je minimalne mesic, nezridka dva az tri :) To vis, vsechno je treba si radne promyslet a naplanovat :-)))Nicmene muzu s hrdosti prohlasit, ze diry jsou vyvrtany, hmozdinky zasadrovany (pravda, vetsinou koukaj ze zdi a budou se muset seriznout, ale to je vyslovene detail), zaslouzeny pivko vypity, party mozna bude ve stredu, ale ne u me doma :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Toz......vcera vecer jsem tri policky prisrouboval (nejsem dneska doma a zitra uz je pozde, no), ale drzej, dokonce uz je na nich vzornej poradek. Akorat tu ctvrtou (tam je nastesti potreba jen prohodit prkno z 80cm na 115cm) nemam, panc jsem doma nenasel zadnej bezbarvej lak a \"prirodni\" to tam dat nemuzu, bude na tom pekarna a mikrovlnka, to by za chvili hnilo... ;-)))

    OdpovědětVymazat
  4. P.P.S.A k tomu spanku - opravdu se mi na vcerejsek a na dnesek spalo lip, nez na pondeli ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. P.S.Nakonec jsem opravdu predelaval nejen dve, ale vsechny policky v kuchyni ;-)

    OdpovědětVymazat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!