.: Paginae :.

2008-06-20

Tož je ze mě kandidát na inženýra...

...vzali mě na vejšku :)

Včera jsem dělal přijímačky na navazující dvouletý "káčko" (dálkový studium). Ono to moc navazující nebude, protože od sponze uplynuly tři léta, ale nebudu slovíčkařit.

Učil jsem se, všeho všudy, čistýho času asi tři hodiny, takže jsem byl celkem klidnej a říkal jsem si, že nic horšího, než že mě nevezmou, se stát nemůže. No co, usedl jsem do lavice v silně klimatizované posluchárně (venku bylo tak dvacet, maximálně dvaadvacet stupňů, ale holt asi přijel i někdo z pólu...) a čekal. Vylosovali variantu A a rozali to - ekonomie a management. Tak jsem sázel jak ve Fortuně, naštěstí to nebyl multiple-choice, to bych nedal.

Pak byla přestávka a po ní matematika a informatika - zase varianta A. To už bylo horší, sice jsem se den předtím díval, jak se píše znak integrálu, co je to matice a její determinant, etc., ale stejně jsem u poloviny příkladů nevěděl, co po mě chtěj, u některých jsem ani náznakem netučil, co by ty divný symboly mohly znamenat :-) Informatika byla taky výživná - schválně, kdo z vás si přesně pamatuje vývojovou řadu procesorů firmy Intel 8-)

No, naštěstí se matika a informatika sčítaly, takže nakonec jsem dal minimum bodů i tady. Takže teď ta horší část - dva roky vydržet a na konci státnice...

3 komentáře:

  1. Příjmačky bejvaj horší než celý studium.Každá další zkouška je pak lehčí a lehčí...a státnice jsou už jenom taková legrácka.

    OdpovědětVymazat
  2. Jaroslave......sice s Tebou nesouhlasim, ale kdyz uvazim, ze na statnice z Eko, Inf a Mng jsem ucil dohromady zhruba tejden cistyho casu, tak musim uznat, ze na tom neco bude :) Ale je fakt, ze to byly prvni souhrnny statnice a skole a predseda byl dekan... ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak......mi to vcera prislo i ex offo :)

    OdpovědětVymazat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!