.: Paginae :.

2008-05-12

Zuby, horečka a febrilní křeče

Na dnešek jsme se se ženou moc nevyspali...

Juniorovi rostou další zuby! Už jich má osm a poslední vylez už před drahnou dobou. Včera jsme zjistili, že mu neroste jeden, ale rovnou tři nebo dokonce čtyři zaráz, mezi tím dvě stoličky... Mazec!

Vraceli jsme se navečer z prodlouženého víkendu v Janskýcch Lázních a ačkoliv prcek v autě obvykle spí (alespoň v onu předvečerní dobu), tentokrát nezamhouřil oka a pořád si pokníkával. Začal pekelně topit, tak jsme mu po pátý, kdy jsme dorazili domů, vrzli Panadol. Nic naplat, koupání prořval, dokonce ani nová hračka od kámošek "tetiček" ho nezajímala.

Nicméně vytuh téměř okamžitě u prsa, z čehož jsme usoudili, že to nejhorší máme za sebou a v deset večer spokojeně usnuli. V jedenáct nás probral srdcervoucí řev z postýlky, junior s sebou škubal a hicoval jak roztopený kamna. Dali jsme Nurofen a když to po půlhodině nebylo o moc lepší, volali jsme pohotovost. Žena měla strach, aby to nebyly febrilní křeče- což nakonec byly, ale ne tak silný, aby to bylo nebezpečný. Po telefonu poradili nasadit studený zábaly a když se to do rána nezlepší, zajet do špitálu, v případě akutního maléru volat erzetu.

No, co myslíš? Junior se ráno probudil čilej jak rybyčka (pravda, o dvě hodiny dýl, než obvykle :) a evidentně zdráv. Akorát prej koupelně se vyhejbá obloukem - dávali jsme mu tam ty studený zábaly :-)

Konec dobrý, všechno dobré. Akorát teda po dvou celodenních tůrách mi těch sedm osm hodin spánku fakt chybí :-)

7 komentářů:

  1. tak hlavně, že už je ok :) koukám ty zuby dávají zabrat snad všem...

    OdpovědětVymazat
  2. SedmiDiky! Myslim, ze v tom tentokrat zuby nebyly samy - cely vikend na horach, plno zazitku... Snad se ty zubiska brzo vyklubou :)

    OdpovědětVymazat
  3. P.S.Zuby jeste nevylezly, ale uz jsou prej cejtit pres dasen :)

    OdpovědětVymazat
  4. Takze sesta detska nemoc......viz dalsi clanek [http://tatatulen.blogspot.com....php]

    OdpovědětVymazat
  5. co to je febrilni krece?

    OdpovědětVymazat
  6. spoonFebrilni = horecnaty. Kdyz vzroste horecka nad urcitou teplotu, tak se muze detskej mozek \"zblaznit\" a svaly z toho maj krece ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Inspired by the tradition of the Orient, Macao Roulette is featured with only one digital camera that's particularly positioned to continually give attention to} the wheel and vendor. Mega Roulette maintains the familiar features of the single-zero Roulette experience, only enhanced with options that make it unmatched. The iconic slot from Pragmatic Play is coming to Live Casino with all its amazing and vibrant options providing pleasure, volatility and mega multipliers in a Game Show format. We could receive 1xbet commissions and other revenues from this text. We are a paid associate of organizations talked about on this article.

    OdpovědětVymazat

Mazat komentáře nehodlám, výjimky však tvoří vulgární a off-topic komentáře!